Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Форум
Искам да е ясно от самото начало,че не търся нито лична нападка,нито някаква вендета!
Та по темата...
Обръщам се по скоро към ръководството на сайта и в частност към г-н Гетов и се надявам че темата няма да бъде изтрита или заключена.
На повечето дългогодишни потребители на сайта е известно,че тук правомощия упражнява модератор-Зафър Небесний,та темата е за този член на екипа.
Не са един двама усетилите избирателните действия на посочения модератор,в групата във facebook са дадени доказателства за действията й,тази група все пак е там за подкрепа на сайта и това което се пише там не са празни приказки.
Преди време се разчу,че този модератор в разрез с установени норми,посещава инкогнито профили на определени хора с цел изнасяне на информация и посредством нея създаване на интриги между потребителите!
Беше сигнализирано ръководството,но по необясними за нас причини,този модератор все още продължава да действа и разполага с правомощия,като към онзи момент на събитията от член на екипа ни увериха,че опцията да посещава чужди профили от контрол панела й е отнета!
Това добре,но преглеждайки обстойно форума,с просто око се вижда,че постове на латиница,което е нарушение на правилата за писане във форума,стоят от месеци,също така и постове с нецензурно съдаржание на безизвестни потребителски никове не са докоснати,в същото време,коментари на определени хора активни във форума биват изтривани незабавно и се налага наказание дори без да има писмо с уведомление за причината,както е по правило.
Тук си задавам въпросите,аз,като зрял човек:Има ли незаменими хора и чий интерес гони тази личност?
Защо г-н Гетов не отне тотално правомощията на тази жена?
Да напомня на четящите тази тема,че модератор се е избрал с анкета между потребителите и гласуване,което означава,че тя била потребител като всички нас.
Четейки обясненията дадени от нея в темите става ясно,че не е капацитет!Защо е тук тогава,сигурна съм,че има по кадърни хора за тази дейност и те са между нас,нека им се даде шанс.
Пиша всичко това защото наред с всички останали проблеми,за които е описано в една друга тема,съществува и този,и докато чакаме да се случи обещаното,да сезирам отново и за този проблем.
Убедена съм,че има потребители,които споделят недоволството от работата на този модератор,ако е така,споделете го тук.
Пак ще напомня,че не се търсят никакви лични нападки и подобни намерения аз лично нямам!
В случая сайта налага тоталитаризъм,като не освобождава от правомощия личност която злоупотребява с тях!